• page_head_bg

Nyheter

Nye trender innen baderomsdesign

Gjennom årene har vi snakket mye om temaet dekorasjon av baderomsrom, et rom som lar oss bli "inspirert", "fri" og fjerne tretthet, ikke bare når det gjelder layout, farge, materiale og dekorasjon, men også mer i den åndelige dimensjonen.Så hvordan starte fra revitalisering og følelse av atmosfære for å helbrede de slitne, engstelige og usikre moderne menneskene?Nedenfor er tørrvarene til dekorasjon for å gi deg mer inspirasjon~!

"Levende" bad til rett tid

acvsdv

Baderom våt og tørr separasjon design er fortsatt populær, utformingen av plassen er mer fleksibel, dekorativ design er å prøve å viske ut grensene, jakten på visuell enhet med resten av det indre rommet.

Erstatning av den tradisjonelle enkeltforfølgelsen av lagringsfunksjonen til baderomsskapet, endret til bruk av trestøttestruktur og keramisk basedesignkombinasjon, kan matches med en rekke vasker, men også utvide det samme lille sidebordet.Den lette utformingen av den levende romliggjøringen er i tråd med trenden med å åpne opp vasken.

Den samme typen keramiske fliser brukes til å dekorere sengen på soverommet og gulvet i vasken, noe som gjør det enkelt å etablere en forbindelse mellom de to rommene og unngå følelsen av usammenheng og fragmentering.

Lengter etter å reise og ser frem til å være nær naturen.Naturelementer kan legges til badet for å simulere en utendørs atmosfære og skape en frisk og kjølig følelse.

Mens du nyter gleden av å dusje, bør du også tenke på å spare vann for å redusere avfall.Dusjutstyr ved hjelp av et resirkuleringssystem, sensoren tester vannkvaliteten 20 ganger per sekund for å gjenvinne det ikke-forurensende vannet renset ved filtrering og ultrafiolett lys, og mengden vann som er lagret vises gjennom den intelligente måleren.

Den åpne veggrammen gjør at alle gjenstander kan sees på et øyeblikk, noe som gjør det enkelt for oss å få tilgang til forskjellige flasker, bokser og ofte brukte gjenstander.Kroker er installert under rammen for å øke lagringsplassen.Også skilleveggene kan justeres i henhold til dine preferanser for mer fleksibilitet.

Med bare én side av glass for avskjerming og gulvet i dusjområdet i flukt med resten av området, blir dusjkabinett uten følelse av hindringer populære i disse dager, og grensene mellom bad og soverom blir eliminert.

Denne generasjonen av unge menneskers forbruker filosofi er stille i endring, rasjonell shopping i stedet for blindt kjøpe kjøpe kjøpe, høy kvalitet og deres reelle behov for produkter, er det overlegne valget.Oppbevaring på badet har også begynt å slanke seg, og nekter å ta for mye plass til ting.

Når livsstilen begynner å endre seg, er badet ikke lenger et enkelt sted for vask og bad, men blir gradvis et avslappende hjørne i livet som beroliger kropp og sinn.Selv om du er i et travelt øyeblikk, kan du bli helbredet av skjønnheten i disse få timene.


Innleggstid: Jan-12-2024